Cum comand online

XAPA ›   Comenzi si livrare  ›  Cum comand online

  • Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

  • VERIFICA-TI COMANDA

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

  • Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (ridicare personala din unul din punctele de reprezentare, livrare prin curier).

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile XAPA” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plaseaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

  • Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?
  1. Daca esti client nou, completeaza doar datele din FORMULAR si apasa butonul “Plaseaza comanda”.
  2. Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in MENIUL din stanga, sectiunea  CONTULMEU  si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Plaseaza comanda”.
  • Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

  • XAPA Marketplace

La XAPA Marketplace gasesti produsele comercializate de XAPA. Poti adauga in cosul de cumparaturi atat produse vandute de XAPA. Sub fiecare grup de produse vei regasi toate taxele aferente comenzii.