XAPA ›    Comenzi si livrare  ›  Livrarea comenzilor

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

Modificarea adresei de livrare sau facturare se poate face fie contactandu-ne direct, fie prin formularul contul tau 

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0725015879. Colegii nostri de la Suport vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de XAPA

Livrare prin curier (standard)

Livrarea unei cantitati mari vandute de XAPA:

Pentru produsele vandute de XAPA , taxa de livrare se aplica in functie de volumul si greutatea produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.
Pe langa taxa volumetrica, produselor li se adauga taxele de livrare pe regiune si pe zona, care variaza in functie de zona geografica. Aceste taxe se cumuleaza.

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs XAPA.

Pentru zona Timisoara si imprejurimi, livrarea se face in mod gratuit.

Livrarea produselor vandute de XAPA:

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 1500 lei care contin produse vandute de XAPA, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit. In cazul in care o comanda contine produse vandute si livrate de XAPA si un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 1500 de lei, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute si livrate de XAPA din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 1500 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de XAPA este calculata in functie de localitate, cu exceptia Timisoara si imprejurimi, pentru care livrarea se face in mod gratuit..

Daca la momentul plasării comenzii, toate produsele sunt disponibile pentru ridicare, nu ai costuri suplimentare pentru plata la livrare/ridicare personala. Daca produsele nu sunt pe stoc cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin e-mail sau SMS cand acestea vor ajunge si vor putea fi livrate.

Pentru comenzi platite online (cu cardul online, in rate, prin iTransfer, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, astfel incat curierul sa iti poata inmana produsele. Pentru persoanele juridice, este necesara si o imputernicire din partea firmei.

Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare:
Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateralO data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate. Pentru maimulte informatii puteti contacta numarul de telefon 0725015879.

In ceea ce priveste termenele de livrare, daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, iTransfer etc.) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.